Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести РК "Крушевац" у Првој лиги Србије

  РК "Крушевац" у Првој лиги Србије

  Ел. пошта Штампа
  1

  У Мозаик сали Градске управе, данас је приређен пријем за чланове рукометног клуба „ Крушевац“ који су освојили највећи успех у историји клуба од оснивања 2004., пласман у Прву рукометну лигу Србије.

  На успеху који је промовисао и Град Крушевац, захвалила им се градоначелник Јасмина Палуровић. Посебно је истакла заслуге за подстицање спорта у сениорској категорији, што је дуготрајан процес који изискује велики рад, труд и повећеност тренера, али и играча.

  2

  Председник клуба Миодраг Трифуновић је образложио да је највећи успех постигнут освајањем првог места и пласирањем из Друге лиге Копаоник у Прву рукометну лигу Србије, након чега их, уколико наставе са оваквим радом, очекује Супер Б И Супер А лига.

  3

  Екипа мушких рукометаша, иако по годинама припадајућа јуниорској селекцији, била је пријављена за сениорско такмичење, што је прво учешће у том рангу од постанка клуба.

  4

  Тренери су Братислав Вукојевић и Златко Петронијевић, а осим мушке популације, овај Клуб негује и женски рукомет, али за млађи узраст. Заступљени су играчи из локалне средине, што је и један од приоритетних принципа Клуба.

   

  После летње паузе, рукометно првенство Србије наставља се крајем септембра.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid