Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Завршена реконструкција Центра за социјални рад

  Завршена реконструкција Центра за социјални рад

  Ел. пошта Штампа
  1

  У Центру за социјални рад, данас је уприличена свечаност поводом завршетка адаптације зграде и уређења дворишта.

   

  На основу Уговора закљученог између Владе Републике Србије и Центра за социјални рад, Министарство правде доделило је Центру средства у износу од 9,5 милиона за реализацију пројекта „Побољшање енергетске ефикасности и унапређење услова рада Центра за социјални рад у Крушевцу“.

  2

  Како је изјавила директор Центра Слађана Чабрић, адаптација зграде подразумевала је комплетну реконструкцију крова, замену спољашње столарије, изолацију и израду фасаде.Ефекти по завршеним радовима су вишеструки: енергетска ефикасност (уштеда топлотне енергије), пријатнији радни амбијент и лепши спољни изглед зграде. Додатним активностима део таванског простора је преуређен за потребе архиве. На овај начин решен је дугогодишњи проблем одлагања и чувања документације Центра.

  3

  Одобрена је и донација Телекома у износу од 313.000 динара за набавку дечијег мобилијара који је постављен у дворишту Центра, чиме је комплетирана адаптација зграде и дворишта.

  4

  Градоначелник Јасмина Палуровић се захвалила Влади и Министарству правде на финансијској помоћи захваљујући којој је крушевачки Центар за социјални рад постао лепши и функционалнији, али и Телекому као друштвено одговорној компанији.

  5

  Модернији простор пружиће боље услове за рад запослених, али и пријатнији амбијент за кориснике услуга. Нови садржаји у дворишту посебно ће обрадовати децу.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid