Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Отворен Шопинг парк "Крушевац"

  Отворен Шопинг парк "Крушевац"

  Ел. пошта Штампа

  1 Нова дестинација за куповину и уживање у Крушевцу и Расинском округу, Крушевац Shopping Park, званично је отворен данас. Након  церемоније пресецања врпце, од стране градоначелнице Крушевца Јасмине Палуровић и представника Nepi Rockcastle Grupe Немање Савчића, продавнице су отворене за посетиоце у 12:00 сати. Свечаности су присуствовали градски челници, пословни партнери, закупци и бројни грађани.

  2

  Тим поводом, представник Крушевац Shopping Parkа и Nepi Rockcastle Grupe, Немања Савчић, изјавио је: “Малопродајни парк је пројекат вредан око 12 милиона евра који доноси 250 нових радних места. Омогућиће много нових прилика за становнике Крушевца нудећи им пријатну куповину по приступачним ценама, обогаћујући свеукупну понуду, а очекујемо да постане и главно место окупљања у граду.”

  3

  “Желимо да се захвалимо Nepi Rockcastle Grupi што су нас изабрали за реализацију свог инвестиционог пројекта и што су омогућили нашим домаћим фирмама да учествују у изградњи овог објекта. Град ће оправдати поверење које нам је указано и надамо се да ће ово бити само још једна у низу инвестиција које нас очекују”, рекла је Јасмина Палуровић, градоначелница Крушевца.

   

  Са преко 300 паркинг места, одличном комбинацијом 17 познатих домаћих и интернационалних брендова и кафе бистроом, нови Шопинг парк понудиће обућу, одећу и остали аксесоар. Данас су посетиоци могли да уживају у специјалним попустима и понуди  новоотворених продавница, као што су  LC Waikiki, Defanto, Orsay, Tom Tailor, књижарa "Вулкан", CCC, али и добро познатим Sport Vision, Планета спорт, Пертини, Legend, Lilly i DM, од којих су  се поједине по први пут представиле у Крушевцу и Расинском округу.

  4

  Крушевац Shopping Park је најавио отварање продавница добро познатих брендова Nеw Yоrкеr-а 10. октобра и Sinsay-а, чијe је отварање планирано за другу половину новембра ове године.

  5

  Радно време Шопинг парка биће сваког радног дана и викендом од 10:00 до 22:00, док ће радно време кафе бистроа бити од 08:00 до 23:00 сата.

  7

  Данас, током послеподневног забавног програма, од 16:00 до 18:00, малишани ће моћи да се друже и сликају са костимираним аниматорима.

  Истовремено, од 17:00 сати за одрасле је организован наступ DJ-а, праћен наступом познате и популарне рок групе "Ван Гог", која ће се на сцени појавити у 18:00.

  6

  Nepi Rockcastle у свом портфолију у Србији има и Шопинг центар Крагујевац Плаза (ГЛА 22.292м2), али и Шопинг центар Променада Нови Сад (ГЛА 49.000 м2), који је уједно и највећи шопинг центар у Србији.

   

  8

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid