Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Руски тим експерата у посети Крушевцу

  Руски тим експерата у посети Крушевцу

  Ел. пошта Штампа
  Grb_grada

  Градоначелник Крушевца Јасмина Палуровић са тимом руских лекара – стручњака за епидемиологију и инфектологију, обишла је Општу болницу Крушевац и Халу спортова.

    1

  У разговору са челним људима Опште болнице, руски стручњаци су упознати о мерама које ова здравствена установа предузела у борби за сузбијање COVID-19. Овом приликом извршена је анализа досад урађеног као и о новим мерама које ће се предузети.

    2

  Градоначелник Јасмина Палуровић је експертима из Русије предочила све оно што су локална самоуправа и градски Штаб досад предузели, што је од стране руског тима оцењено као веома позитивно. „Све предлоге које смо данас добили, биће нам од велике важности у борби против „невидљивог непријатеља“, а оно што смо до сада радили и које је показало добре резултате наставићемо и даље“, рекла је госпођа Палуровић,

    3

  Вођа руске делегације мајор Валериј Химков се веома похвално изразио о тренутном стању у Општој болници и да је све у складу са међународним стандардима. „Данас ћемо сагледати комплетан простор болнице и Хале спортова, а доћи ће наш тим стручњака који ће све детаљно дезинфиковати“.

    4

  Од уторка, 14.04.2020. Хала спортова у нашем граду,  биће на располагању за смештај особа са вирусом COVID-19.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid