Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна Локална самоуправа Органи Градоначелник Помоћници градоначелника

  Мирољуб Ћосић - биографија

  Ел. пошта Штампа

  Miroljub_Cosic

   

  Мирољуб Ћосић, рођен је 08.03.1952. године. Гимназију је завршио у Крушевцу, а дипломирао је на Економском факултету у Београду.

   

  Прво запослење му је у ИМК "14. октобар" (1977. - 1992. године) где је обављао више одговорних функција: самостални референт увоза, шеф домаће набавке, шеф Одељења индустријске сарадње и кооперације, управник Службе извоза, директор Сектора увоз - извоз, директор Дирекције за комерцијалне послове, помоћник генералног диркетора за комерцијалу.

   

  Од 1992. до 2003. године ради у Предузећу "Прогрес" - Представништво Крушевац, на месту сарадника на пословима увоза - извоза, а радио је и као шеф представништва.

   

  Од 2003. године ради у Градској управи - Општинској управи  Крушевац и то као: Помоћник председника Општине за привреду и финансије, Општински менаџер, Помоћник градоначелника за економски развој и инвестиције и као Буџетски инспектор.

   

  Говори енглески језик.


  Ожењен, отац две ћерке - Јоване (докторант у Штудгарту - Намчка) и Миљане (активна рукометашица и студент на Мастер студијама у Немачкој).

   
  rabpk
  cemr

  naled_bfm

  skgo
  usaid