Grad Kruševac

  Милош Ненезић - Биографија

  Ел. пошта Штампа

   

  Milos_Nenezic

  Милош Ненезић, рођен је 17.04.1969. године у Крушевцу. Основно образовање стекао је у ОШ Јован Поповић у Крушевцу, а средњу економску школу у Крушевцу завршио је као најбољи ђак генерације где после тога добија и стипендију града Крушевца и одлази на Економски факултет у Београд на коме први у генерацији дипломира 1992. године, на смеру спољне и унутрашње трговине.

   

  После завршених студија своју каријеру започиње 1993. године као референт продаје и шеф продаје у Београду и Крушевцу, а након тога своју каријеру наставља у Трајал корпорацији где од 1997. до 2010. године обавља функције: референта извоза, шефа извоза, директора извоза, директора продаје, генералног директора до приватизације а након приватизације функцију извршног директора. Своје стечено искуство наставља да користи као саветник „LEXIM” Чачак до 2012. године, врши функцију директора „HUMAN ART” Београд до 2013. године а данас је пројект менаџер „Interenergo“ Београд као и генерални директор Трајал корпорације Крушевац.

   

  У својој професионалној каријери истакао се и у друштвеним активностима као члан Управног одбора Кошаркашког клуба Партизан Београд, потпредседник Управног одбора Кошаркашког клуба Напредак Крушевац, члан Извршног одбора америчко-српског пословног Форума, председник Управног одбора италијанског-српског пословног савета, члан Европског парламента предузетништва, потпредседник Фудбалског клуба Напредак Крушевац, члан Управног одбора службе за запошљавање, а и поносан је носилац карате мајстор (црни појас 2 дан).

   

  Од многобројних награда издвајају се награде за менаџера године од стране Привредне коморе Србије, награда за професионализам и креативност од стране Клуба привредних новинара, годишња награда за економију од стране БК, награде Капетана Мише Анастасијевића за најбоље предузетништво и најбољег привредника Србије, уручен му је почасни нови  српски пасош, под бројем 204 у акцији 204 године државности Србије: Нови пасош – ново лице Србије, најбољи привредник године од стране Привредне коморе Србије, најуспешнији привредник региона од стране Регионалне привредне коморе Крушевац.

   

  Говори два страна језика Енглески и Руски.

   

  Отац је двоје деце, ћерке Марије (13 година) и сина Александра (8 година).

   
  rabpk
  cemr

  naled_bfm

  skgo
  usaid