Grad Kruševac

Vi ste ovde: Насловна

Grad Kruševac - vesti

Učešće Kruševca u projektu Evropske podrške za inkluziju Roma

Grb_grada Vlada Republike Srbije, koju zastupa Ministarstvo finansija, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava EU (CFCU),  5. jula 2016. godine raspisao je poziv za dostavljanje predloga projekta za obezbeđivanje trajnih stambenih rešenja i unapređenje fizičke infrastrukture u neformalnim romskim naseljima u opštinama Republike Srbije u kojima živi romska populacija uz finansijsku pomoć Državnog programa IPA 2013.

Opširnije...
 
 

Kruševac u 10 najboljih za organizaciju Evropske nedelje mobilnosti 2016

Mobilnost2 Međunarodna manifestacija „Evropska nedelja mobilnosti“, koja se svake godine održava od  16-22. septembra sa različitom temom iz oblasti održive urbane mobilnosti, privlači veliko interesovanje gradova širom sveta. Tema „Evropske nedelje mobilnosti 2016“ bila je „Inteligentna mobilnost. Jaka ekonomija“. Cilj kampanje je da podstiče lokalne uprave širom Evrope da uvode i promovišu mere održivog saobraćaja i da ponude svojim građanima alternative upotrebi automobila.

Opširnije...
 
 

Delegacija Kruševca u Milanu, Padovi i Žalecu

Grb_grada Na poziv kompanije „EVOLVEA“ iz Milana, gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, predsednik Skupštine opštine Ćuprija Ninoslav Erić i predsednik Agencije za regionalni razvoj Rasinskog okruga Aleksandar Šaronjić  boravili su u ovom gradu. Takođe, na poziv malih i srednjih preduzeća u okviru grupacije „Federcontribuenti“ boravili su i u  Padovi.

Opširnije...
 
 

Humanitarna akcija za pomoć u lečenju odbornice Svetlane Milenković

Svetlana_Milenkovic Grad Kruševac i odbornici Skupštine Grada, na predlog predsednice Skupštine Jasmine Palurović, organizuju humanitarnu akciju za pomoć u lečenju odbornice Svetlane Milenković odrekavši se dnevnica sa poslednje, 9. sednice Skupštine grada, održane 27. decembra. Sredstva se  namenski uplaćuju za lečenje na Onkološkoj klinici u Turskoj, koje je odbornici Milenković neophodno.

Opširnije...
 
 

Delegacija Stavrosa u Kruševcu

Grb_grada Gradonačelnik Dragi Nestorović priredio je prijem za delegaciju pobratimskog grada Stavrosa (Grčka), koja je danas boravila u Kruševcu. Delegaciju je predvodio predsednik opštine Volvi, sa sedištem u Stavrosu, Jamas Dijamandis.

Opširnije...
 
 

Radovi u Velikoj Kruševici

Grb_grada Naseljeno mesto Velika Kruševica, gde su u toku radovi na asfaltiranju puta, obišla je zamenik gradonačelnika Vesna Lazarević, sa saradnicima.

Opširnije...
 
 

Strana 1 od 10

Vreme u Kruševcu

Temperatura: 21 °C vreme
Pritisak: 995.1 hPa barometar.gif
Prognoza...
insp_nadzor
javne_nabavke_lat
obj_proc_lat
gis_lat
urban_lat
kategorizacija_lat
pee_lat
lpzzs
lapm 
program_razvoja2_lat
sl_list_lat
informator_lat

budzet_grada


psss_lat

naled_bfm_lat

skgo_lat
naled_lat
usaid