Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна

Град Крушевац - вести

22. март – Светски дан вода обележен у Крушевцу

1 У Крушевцу је бројним активностима у организацији Градске управе и ЈКП „Водовод“ Крушевац обележен Светски дан вода – 22. март.

Опширније...
 
 

Одржана 15. седница Скупштине града Крушевца

Grb_grada

Петнаеста седница Скупштине града Крушевца, на којој су одборници разматрали и усвојили седамдесет две тачке Дневног реда, одржана је 22.03.2018. године.  Седницом је председавао председник Скупштине Живојин Милорадовић.

Опширније...
 
 

Обележено 85 година ФК "Трајал"

1

У Крушевачком позоришту одржана је Свечана академија поводом јубилеја – 85 година фудбалског клуба „Трајал“. Академији су присуствовале градоначелник Јасмина Палуровић, заменик градоначелника Весна Лазаревић, помоћник градоначелника за спорт Предраг Миленковић, истакнути спортисти, јавне личности и пријатељи клуба.

Опширније...
 
 

Потписан Споразум о сарадњи за пројекат „Знањем до посла“

1 У Кабинету градоначелника, данас је потписан Споразум о сарадњи у циљу пружања подршке у спровођењу пројекта „Е2Е (from education to employment) – Знањем до посла:  развој вештина младих и јавно – приватно партнерство у Србији“. Споразум су потписали градоначелник Јасмина Палуровић и директор пројекта Кристоф Бауман.

Опширније...
 
 

Одржан Трећи крушевачки полумаратон

1 Град Крушевац је јуче био домаћин „Трећег крушевачког полумаратона“ и државног првенства. Као званичан такмичар, учешће је узела и градоначелник Крушевца  Јасмина Палуровић.

Опширније...
 
 

Подељене Потврде о завршеној обуци финансијске контроле у јавном сектору

4 У Мозаик сали Градске управе, данас су полазницима подељене Потврде о завршеној обуци „Интерна финансијска контрола у јавном сектору“. Потврде су уручили градоначелник Јасмина Палуровић и помоћник градоначелника за економски развој и инвестиције Мирољуб Ћосић. Организатори обуке су: УНДП, Министарство финансија, Швајцарска агенција за развој и Градска управа Крушевац.

Опширније...
 
 

Страна 1 од 14

Време у Крушевцу

Температура: -2 °C vreme
Притисак: 984.7 hPa barometar.gif
Прогноза...
insp_nadzor
javne_nabavke 
obj_proc 
gis 
urban 
finansijski_planovi 
kategorizacija 
pee
lpzzs
lapm 
sl_list 
informator  

budzet_grada


uputstvo-budzet
psss 

naled_bfm

skgo
naled
usaid