Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна

Град Крушевац - вести

Пријем за најбоље учеснике Пољопривредног сајма

Grb_grada

Данас је у Градској управи приређен пријем за награђене пољопривреднике, учеснике 84. међународног Сајма пољопривреде одржаног у Новом Саду. Њих су примили градоначелник Драги Несторовић, заменик градоначелника Весна Лазаревић, помоћник градоначелника за пољопривреду Марко Милојевић и члан Градског већа Зоран Лугић.

Опширније...
 
 

Заменик Амбасадора Пољске у Крушевцу

1 У Крушевцу су данас боравили заменик Амбасадора Пољске Анджеј Кинђиук и референт за културу Адриана Витезовић. Примиле су их заменик градоначелника Весна Лазаревић и помоћник Јелена Милановић. Састанку су присуствовали и директори установа у култури (Народни музеј, Културни центар, Крушевачко позориште), а разговор је вођен о успостављању сарадње, начинима и могућностима реализације.

Опширније...
 
 

Успех крушевачких сточара на Пољопривредном сајму у Новом Саду

У организацији Буџетског фонда за подстицање развоја пољопривреде  и Службе за пољопривреду Градске управе града Крушевца сто четрдесет пољопривредних произвођача, представника пољопривредних удружења и представниика локалне самоуправе посетило је 84. Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду који је одржан од 13-19. маја 2017. године.

Опширније...
 
 

Пријем за заменика Амбасадора Аустралије

IMG_5099_1

Данас је у посети Крушевцу био заменик амбасадора Аустралије Глен Морисон. У Градској управи, пријем за њега су приредиле председник Скупштине Јасмина Палуровић, заменик градоначелника Весна Лазаревић и помоћник градоначелника Оливера Дреновац. Повод посете је пројекат „Расинска еколошка бајка" , којом се утиче на свест деце, пре свега ученика нижих разреда основних школа, да стичу еколошка знања, понашање, културу и спознају вредности.

Опширније...
 
 

Обилазак острва Видо

1 Градоначелник Крушевца Драги Несторовић посетио је данас  острво Видо.

Опширније...
 
 

Председник Републике Грчке разговарао са градоначелником Крушевца Драгим Несторовићем

0 Другог дана боравка на Крфу, градоначелник Крушевца Драги Несторовић је имао више протоколарних обавеза и разговора. Главни гост на обележавању Дана града био је председник Грчке Прокопије Павлопулос.

 

Опширније...
 
 

Страна 1 од 13

Време у Крушевцу

Температура: 18 °C vreme
Притисак: 997.2 hPa barometar.gif
Прогноза...
insp_nadzor
javne_nabavke 
obj_proc 
gis 
urban 
kategorizacija 
pee
lpzzs
lapm 
program_razvoja2 
sl_list 
informator 

budzet_grada


psss 

naled_bfm

skgo
naled
usaid