Grad Kruševac

Ви сте овде: Насловна КШ инфо Вести Потписан Меморандум са Београдском пословном школом

Потписан Меморандум са Београдском пословном школом

Ел. пошта Штампа

Poslovna_skolaBG У Мозаик сали Градске управе, данас је потписан Меморандум о сарадњи и разумевању између Града Крушевца и  Београдске пословне школе – Високе школе струковних студија.

 

Београдска пословна школа – Висока школа струковних студија користећи вишедеценијско   теоретско и  практично искуство поставља темеље пословног образовања у сарадњи са локалним самоуправама на путу ка успешном пословању.

Poslovna_skolaBG1  

Потписивањем Меморандума, Град Крушевац  и Београдска пословна школа – Висока школа струковних студија, успостављају сарадњу у циљу образовања кадрова из следећих студијских програма: маркетинг и трговина, менаџмент, финансије, банкарство и рачуновоство, пословна информатика и електронски бизнис и порези и царине.

 

Poslovna_skolaBG2

 

На свечаности су говорили градоначелник Братислав Гашић, члан Градског већа Иван Мијачић и проф. др Драгиша Ранђић.

Poslovna_skolaBG3

 

Ова школа са традицијом од 50 година акредитовна је од стране државе, тренутно је похађа око 1320 студената, од којих је 240 на буџету.  Образовни процес траје три године, а годишња школарина је 70.000 динара. До завршетка адаптације Народног универзитета, просторије школе биће смештене у згради бившег ГП „Јастребац“.

Poslovna_skolaBG4

 

Време у Крушевцу

Температура: 2 °C vreme
Притисак: 1015.4 hPa barometar.gif
Прогноза...
wikipedia

naled_bfm

skgo
usaid