Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Одржана 22. телефонска седница Штаба за ванредне ситуације

  Одржана 22. телефонска седница Штаба за ванредне ситуације

  Ел. пошта Штампа

  Н Grb_grada а одржаној 22. телефонској ванредној седници 08.10.2020. градски Штаб за ванредне ситуације града Крушевца је донео следеће закључке у складу са епидемиолошком ситуацијом на територији града Крушевца, Одлуком Владе Републике Србије у вези спречавања ширења корона вируса, од 07.10.2020. године која је донета на основу Одлуке Републичког Кризног штаба од 07.10.2020. године.

   Донети су следећи закључци:

   

  1. Ограничава се рад трговачких и угоститељских објеката (тржни центри, маркети, кафићи, барови, ресторани, хотели-хотелски ресторани, кладионице које пружају угоститељске услуге и сви остали објекти) на територији града Крушевца. Налаже се горе наведеним објектима да радно време прилагоде по следећој динамици: - радно време у објектима је до 23:00 часа, уз стриктно поштовање свих епидемиолошких-санитарних мера прописаних Уредбом  о мерама за спречавање и сузбијање заразних болести COVID-19 коју је донела Владе Републике Србије. Донешени закључак ступа на снагу од  четвртка 08.10.2020. године.

   

  2. Наставити са појачаним инспекцијским надзором Комуналне инспекције и Комуналне милиције и ускладити рад са Републичком санитарном инспекцијом Министарства здравља и Полицијском управом Крушевац МУП-а Републике Србије приликом вршења инспекцијског надзора.

   

  3. На снази остају сви остали нормативни прописи које је донела Влада Републике Србије: Уредба о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19, Владе Републике Србијe; Наредба о забрани окупљања у Републици Србији на јавним местима у затвореном и отвореном простору; Одлука о проглашењу болести COVID-19 изазване вирусом SARS-COV-2 заразном болешћу.
   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid