Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна
  spacer1111

  Пријем за нападнуте фудбалере ФК "Напредак"

  Ел. пошта Штампа

  1 Поводом вандалског напада у Пионирском парку од стране групе младића  на фудбалере  ФК „Напредак“ из Крушевца Ибрахима Ндијаја и Самјуела Баха Региса, градоначелник Јасмина Палуровић примила је поменуте фудбалере и челне људе клуба – директора клуба Владимира Арсића и потпредседника клуба Бојана Миладиновића.

  2

  У разговору са играчима и представницима клуба, градоначелник  Јасмина Палуровић је још једном истакла да је овај немили догађај свима тешко пао, како руководству града, тако и свим нашим суграђанима. „Крушевац је  познат као град где се сви спортисти осећају сигурно и као код своје куће, тако да овај инцидент наилази на велику осуду свих. Познато је да наш град одувек био град младих, град спорта и сви спортисти било које националности су увек били добро примљени и прихваћени у нашем граду. Не желим да се овако нешто никад понови у Крушевцу, а захваљујем и органима Полицијске управе Крушевац који су пронашли починиоце овог инцидента“.

    3

  Према речима директора клуба Владимира Арсића, играчи су се опоравили од повреда и шока, вратили су се својим клупским обавезама и биће спремни за наставак фудбалске сезоне и прву утакмицу другог дела, која је у петак, 15.02.2018. године, у Београду против екипе ФК „Вождовац“.

  4

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid