Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Сарадња са дијаспором У Београду одржана пословна конференција Србија и дијаспора

  У Београду одржана пословна конференција Србија и дијаспора

  Ел. пошта Штампа

  beograd1 Пословна конференција Србије и дијаспоре којој су присуствовали премијер Србије Ивица Дачић са сарадницима као и градоначелник Крушевца Братислав Гашић, одржана је у Београду 23. децембра 2013. године.

  Претставници локалних самоуправа су данас ту да би се претставили и понудили добар амбијент за инвестирање, али и обавезали уласком у пројекат да ће дати добре прилике и стабилан пословни амбијент ослобођен државних администрација, као и да ће сами радити на помоћи прикупљања свих материјала и докумената потребних за дозволе.Директорка др Славка Драшковић је истакла да ће се док је инвестиција у току дозволе издавати у најбржем року, и да се неће уводити нове таксе.

   

  beograd1

   

  Градоначелник Крушевца Братислав Гашић рекао је да је повезивање општина са дијаспором једна карика која је недостајала политичким кормиларима.

   

  beograd2

   

  Указујући да постоји оправдано неповерење због прошлости, Гашић је рекао да су представници власти доказали да раде одговорно, свесно и поштено.

  ,, Идући од националног ка локалном нивоу, желим да као градоначелник Крушевца унапредимо механизме сарадње са дијаспором који су се показали недовољним " , истакао је Гашић.

   

  naled_bfm

  skgo
  usaid