Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Уручене захвалнице Гарнизона Крушевац

  Уручене захвалнице Гарнизона Крушевац

  Ел. пошта Штампа

  1 У касарни „Цар Лазар“ данас је уприличена свечаност на којој су додељене Захвалнице за изузетну сарадњу остварену са Војском Србије, током периода пандемије COVID -19.

  Присутне је поздравио командант Команде за развој Расинске бригаде пуковник Раде Рњаковић. Он се захвалио свим актерима на безусловној помоћи и подршци коју су исказали током ванредног стања.

  2

  Главни задатак је извршен, а то је очување пре свега људских, али и других ресурса, истакао је пуковник Рњаковић, а са оваквом сарадњом наставићемо и даље, у мирнодопским условима.

  3

  „Гарнизон Крушевац је у односу на све остале имао најбоље услове за рад у ванредним околностима и можемо бити поносни због тога".

   

  Захвалнице су добили: Штаб за ванредне ситуације, примила је градоначелник Јасмина Палуровић, затим ЈКП „Водовод", (уручена је директору Владимиру Милосављевићу), ЈКП „Крушевац“ ( в.д. директор Снежана Радојковић), а за правовремену и несебичну помоћ и подршку у оквиру својих надлежности, похваљено је Одељење за послове одбране и ванредне ситуације Градске управе, а присуствовао је начелник Душан Тодоровић.

  5

   

  6

   

  7

   

  8

  Командант Центра АБХО пуковник Сибин Динчић изразио је захвалност корпорацији „Трајал“ у чије име је Захвалницу примила заменик генералног директора Весна Ковачевић, као и предузећу „Петолетка – наменска" из Трстеника коју је представљала директор Анђа Атанасковић.

  4

  Свечаности је присуствовао и командант 246. батаљона АБХО мајор Владимир Филиповић.

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid