Grad Kruševac

  Ви сте овде: Насловна АКТУЕЛНОСТИ Вести Министар Удовичић обишао нову теретану на отвореном и нове спортске терене

  Министар Удовичић обишао нову теретану на отвореном и нове спортске терене

  Ел. пошта Штампа
  Grb_grada

  Министар спорта и омладине Вања Удовичић данас је обишао још једну нову теретану на отвореном у насељу Расадник, терен за баскет и терен за мале спортове у насељу Владо Јурић. Нове спортске терене је заједно са министром обишла и градоначелник Јасмина Палуровић.

    1

  3

  За теретану на отвореном Министарство омладине и спорта издвојило је 3 милиона динара, а Град 1,7. Партнери су били ЈП за урбанизам и пројектовање и ЈКП „Крушевац“.

  2

  4

  5

  Што се тиче терена за баскет - 3x3, такође у Расаднику, подлогу је донирало Осигурање „Триглав“ са око 1,4 милиона динара, а Град је учествовао са новим кошаркашким конструкцијама – око 200.000 динара.

  12

  У насељу „Владо Јурић“ отворен је терен за мале спортове. Донатор је предузеће „Миленијум“ ДОО са око 1,4 милиона динара за подлогу, а Град Крушевац је учествовао са око 800.000 динара за рефлекторе, заштитну ограду, трибине, седишта, кошаркашке конструкције. Радове је изводило ЈКП „Крушевац“.

  6

  Донаторима се захвалила градоначелник Јасмина Палуровић, подсетивши да је предузеће „Миленијум“ већ поклонило Крушевцу камион за изношење смећа. У име „Миленијума“ обратио се Иван Бошњак који је наговестио да су ово биле прве, али не и последње донације Граду Крушевцу.

  7

  8

  Данашњи обилазак терена био је и прилика да министар Удовичић најави и замену тартана на атлетској стази на  Багдали и то до краја лета. Дужина стазе je око 1000 метара, а биће проширена на 1.20 м.

  9

   

  10

   

  11

   

   

   

   
  wikipedia

  naled_bfm

  skgo
  usaid